Виноград
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2008 рік
Врожайність винограду та його якість, 2008 рік
Варіант
|
Урожайність, кг/кущ
|
Прибавка врожаю
|
Масова концентрація
|
||
кг/кущ
|
%
|
цукрів, г/100см3
|
тітруємих кислот, г/дм3
|
||
Контроль
|
8,8
|
-
|
-
|
15,4
|
6,3
|
Обробка у фазі до цвітіння та ріст ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
|
10,1
|
+ 1,3
|
14,8
|
17,2
|
5,4
|
НІР 0,05=0,9 кг/кущ
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2007 рік
Врожайність винограду та його якість, 2007 рік
Варіант
|
Урожайність, кг/кущ
|
Прибавка врожаю
|
Масова концентрація
|
||
кг/кущ
|
%
|
цукрів, г/100см3
|
тітруємих кислот, г/дм3
|
||
Контроль
|
7,10
|
-
|
-
|
16,3
|
6,7
|
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га)
|
9,41
|
+ 2,31
|
32,5
|
19,6
|
5,6
|
НІР 0,05=1,40 кг/кущ
Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова, 2007 рік
Врожайність винограду та його якість, 2007 рік
Варіант
|
Урожайність, кг/кущ
|
Прибавка врожаю
|
Масова концентрація
|
||
кг/кущ
|
%
|
цукрів, г/100см3
|
тітруємих кислот, г/дм3
|
||
Сухолиманський білий
|
|||||
Контроль
|
4,20
|
-
|
-
|
16,2
|
6,5
|
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
|
4,64
|
+ 0,44
|
10,5
|
17,3
|
6,5
|
Рубін Таїровський
|
|||||
Контроль
|
5,37
|
-
|
-
|
19,7
|
7,6
|
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
|
6,27
|
+ 0,90
|
16,8
|
20,8
|
6,8
|
Молдова
|
|||||
Контроль
|
6,59
|
-
|
-
|
14,8
|
8,3
|
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
|
7,57
|
+ 0,98
|
14,9
|
15,9
|
7,1
|
Вплив стимулятора росту Вимпел на біометричні показники розвитку кущів винограду, 2007 рік
Варіант
|
Середня довжина пагону, см
|
Середній діаметр пагону, мм
|
Площа листкової поверхні куща, м2
|
Визрівання пагонів, %
|
Сухолиманський білий
|
||||
Контроль
|
153,5
|
7,4
|
6,04
|
82,7
|
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
|
146,0
|
7,8
|
8,32
|
93,3
|
Рубін Таїровський
|
||||
Контроль
|
167,4
|
7,6
|
5,16
|
67,4
|
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
|
216,5
|
9,1
|
7,12
|
84,7
|
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2006 рік
Врожайність винограду та його якість, 2006 рік
Варіант
|
Урожайність, кг/кущ
|
Прибавка врожаю
|
Масова концентрація
|
||
кг/кущ
|
%
|
цукрів, г/100см3
|
тітруємих кислот, г/дм3
|
||
Контроль
|
2,3
|
-
|
-
|
29,41
|
6,5
|
Обробка у фазі після цвітіння та ріст ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га)
|
4,2
|
+ 1,9
|
82,6
|
31,05
|
6,3
|
НІР 0,05=0,2 кг/кущ
Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова, 2006 рік
Врожайність винограду та його якість, 2006 рік
Варіант
|
Урожайність, кг/кущ
|
Прибавка врожаю
|
Масова концентрація
|
||
кг/кущ
|
%
|
цукрів, г/100см3
|
тітруємих кислот, г/дм3
|
||
Контроль
|
3,14
|
-
|
-
|
16,2
|
9,4
|
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
|
3,86
|
+ 0,72
|
22,9
|
15,9
|
8,9
|
НІР 0,05=0,36 кг/кущ
Післядія стимулятора росту Вимпел на розвиток вічок та пагонів після зимівлі, 2006-2007 рр.
Варіант
|
Цілісність бруньок після зимівлі, %
|
Розвинулось вічок, шт./кущ
|
Розвинулось пагонів, шт./кущ
|
Плодоносних пагонів, шт./кущ
|
|
центральних
|
заміщую-чих
|
||||
Контроль
|
56,2
|
62,4
|
39,4
|
27,6
|
24,5
|
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
|
71,1
|
77,4
|
49,7
|
36,4
|
32,6
|
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2004 рік
Врожайність винограду та його якість, 2004 рік
Варіант
|
Урожайність, кг/кущ
|
Прибавка врожаю
|
Масова концентрація
|
||
кг/кущ
|
%
|
цукрів, г/100см3
|
тітруємих кислот, г/дм3
|
||
Контроль
|
4,15
|
-
|
|
26,4
|
6,7
|
Обробка у фазі після цвітіння та ріст ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га)
|
5,35
|
+ 1,20
|
28,9
|
28,0
|
6,1
|
НІР 0,05=0,32 кг/кущ