Приветствую Вас, Гость!  
Мой профиль | Выход  

Испытания препарата


Випробування регулятора росту рослин «Вимпел» проводилися:

  

 Зернові.


     Інститутом фізіології і генетики рослин УААН, Івано-Франківським інститутом агропромислового виробництва, Львівським державним центром експертизи сортів рослин, Кримським державним інститутом агропромислового виробництва, Луганським аграрним університетом, Ільмінською сортовипробною станцією Вінницької області,  Славяносербською СВС, Олександрійською СВС, Ізмаїльською ДС, Луганский институт агропромышленного производства. В промислових умовах застосовувався  ЗАТ «Агротон», ЗАТ «Нова Перемога» АР Крим, ТОВ СП «Нібулон» Миколаївської і Луганської областей, СКФГ «Восток-Агро» Луганської області, НВП «Райз - Агро», КФК «Сатурн» Харьковської області, Кіровоградською сортовипробною станцією, Рівненською сортовипробною станцією, ТОВ «Херсонагрохим» Херсонської області, ТОВ СПП «Агротехнологія» АР Крим, ТОВ «Неофіт» Волинської області, ВАТ «ММК ім. Ілліча» Донецької області, ТОВ «Приморський» Запорізької області, ТОВ Агрофірма «Володимирська» Донецької області.
Підвищення врожайності 1,2 - 10 ц/га, клейковини 2 - 8%, білка  0,9 - 3%.

                            

 

                                Соняшник, кукурудза. 


В промислових умовах ТОВ СП «Нібулон» Миколаївської і Луганської областей.

Підвищення врожайності 1,7 - 12,7 ц/га.
 

                                Цукровий буряк.


Чернігівською СВС,  АВФ «Агросвіт» Кіровоградської області. 

Підвищення врожайності 10-12  ц/га.
                               

                                Бобові.


(Обробка насіння 150-200г/т, по вегетации 300г/га)  Агрофірма «Степная» Днепропетровської області. 

Підвищення врожайності 2,3-2,7  ц/га, білка  1,7-2,1%.
 

                               Овочеві і баштанні.


(Обробка насіння 200-250г/т, по вегетации 300г/га) Харківським інститутом  овочевництва і баштанництва.

Підвищення врожайності: томатів  18-23 ц/га, огірки 9-14 ц/га, диня 38,3-41,9 ц/га.
 

                               Картопля.


Чернігівським інститутом агропромислового виробництва, Нежинською сортовипробною станцією. 

Підвищення врожайності  19-23 ц/га
 

                             Плодово-ягідні.


Мліївським інститутом ім. Сємєрєнко Черкаської об-ласті.

Підвищення врожайності 6,9-7,5  ц/га, смородина 77,6 ц/га.
 

                               Соя.


(Обробка насіння 150-200г/т, по вегетации 300г/га) Полтавською державною дослідною станцією.

Підвищення врожайності 1  ц/га, белка 3-5%

                               Рис.


(Обробка насіння 150-200г/т, по вегетации 300г/га)ТОВ «Штурм Перекопу» АР Крим.

Підвищення врожайності 2,1  ц/га.
 

                              Хмель.


 Житомирською державною дослідною станцією.

Підвищення врожайності в 1,3 раза. 
 

                         Виноград.


(Обробка по вегетации 1-1,5кг/га)Институтом винограда и вина "Магарач”.

В промислових умовах  АФ "Магарач” Ялтинский район АР Крым, АФ Совхоз-завод "Белозерский” Херсонская обл., АФ Совхоз-завод "Ливадия” Ялтинский район АР Крым,  ДП "Таврия 2” г. Новая Каховка Херсонская обл., СП "Голандплант Украина” Закарпатье.
Підвищення врожайності  9-30 ц/га, цукру в соку ягід на 2,3-3,9 г/100см3, збільшення площі листової поверхні до 3,5 разів, збільшення вмісту вуглеводів в однолітній лозі на 29-98,3%, приживання чубуків збільшилося в 1,2 рази.